Näin haet meille

Soite -alueen asukkaat hakeutuvat asumispalveluihin ja sosiaalisen kuntoutuksen palveluihin lomakkeella, joka löytyy Soiten sivuilta. Hakemus mielenterveys- ja päihdekuntoutujien asumis- ja tukipalveluihin löytyy sosiaalipalveluiden alta. Muut kuin Soite -alueen asukkaat saavat neuvoja miten voivat hakeutua palveluihin MELLO ry:n yksiköistä ja esimiehiltä.

Kuntouttava työtoiminta on tarkoitettu pitkäaikaistyöttömille, joten jos kiinnostuit toiminnasta, varmista aluksi TE-toimistosta, että työnhakusi on voimassa. Ota sen jälkeen yhteyttä TE-toimiston asiantuntijaan tai Soiten aikuissosiaalityöhön https://www.soite.fi/kuntouttava_tyotoiminta.

Nuorten työpajatoimintaa voi tulla omalla pajasopimuksella tai Soiten kautta kuntouttavaan työtoimintaan tai sosiaaliseen työtoimintaan, myös työkokeilu on mahdollista. Ole yhteydessä yksikköön niin saat tarkempia ohjeita.

Kulmakartanoon ja Nuorten Kulmikseen ei tarvitse hakemusta eikä maksusitoumusta.

Tarvitsetko apua?

Jos tarvitset apua hakemuksen täyttämiseen tai sinulla on muuta mieltä askarruttavaa, voit olla yhteydessä myös hakemaasi yksikköön tai palveluun.

Lämpimästi tervetuloa!

Ota yhteyttä